OM OS

Med baggrund som bygningskonstruktør og flere års erfaring med projektering og ledelse i byggebranchen, udbyder Lund Tegnestue professionel projektering og rådgivning til private og erhverv.

Bygningskonstruktørens stærke sider er tværfagligheden, overblikket og det indgående kendskab til alle byggeprocessens faser. Konstruktøren er bindeleddet mellem tanke og handling. Den, der samler trådene i alle byggeriets faser. En gennemgående person med ansvar og overblik fra start til slut.

Lund Tegnestue er i stand til at varetage mange forskelligartede opgavetyper i byggebranchen.

Vi kan varetage den en praktiske og tekniske projektering fra skitse- til hovedprojekt og i samarbejde med projekteringens øvrige parter, som arkitekter, ingeniører og myndigheder.

Vi kan lede og overvåge en bygge- eller produktionsprocesser og er trænet i at forudse og tage højde for, hvor problemerne kan opstå.

Lund Tegnestue holder høj fokus på kvalitet og service og har et bredt netværk i byggebranchen.


VORES KERNE VÆRDIER 

KVALITET

Vi kan stå inde for vores arbejde og udfører kun opgaver indenfor højeste kvalitet.  

SERVICE

Vi servicerer hurtigst muligt jeres opgave indenfor afstemt tidshorisont eller deadline. 

ÆRLIGHED

Vi er ærlige omkring vores arbejde og vil give jer den bedst mulige hjælp, så alle jeres ønsker til huset kan lykkedes, men også med de bedste vilkår og fremtidssikret. 

JURA

Efter mange år i byggebranchen, har vi erhvervet os et grundigt kendskab til entrepriseret og kan vejlede indenfor alle bygge normer, regler, kontrakter, tvister mv.